22 May

Electric Paradise - alle opties

Weekender We Are Electric Weekender 2018

Aan het prachtige E3 strand in het gras en tussen de groene bomen kun jij jouw camping-plekje claimen. Of je nu overnacht in een tentje, je eigen meegebrachte festival-camper of een via ons gehuurde tipi tent, de ultieme camping experience ga je krijgen!

Natuurlijk zit ook dit jaar weer een campingticket inbegrepen bij je Weekend-ticket, en kan je gewoon je tentje meenemen. Wil je het toch iets gemakkelijker? Check dan onze accommodaties op Electric Paradise: huur een Kartent of Festipi voor twee personen, een Festihut voor 4 tot 6 personen, of ga gewoon voor een volledig ingerichte legertent als je met een vriendengroep van 10 tot 20 personen bent. Met een voor aangewezen plek - dichtbij bij de supermarkt, afterparty en badhuis - hoef jij je nergens meer zorgen om te maken.

De accommodaties kan je tot en met zondag 11 juni boeken via onze ticketpagina.

Kartent (2 persoons) €70 (€35 pp)

Milieuvriendelijk, creatief, waterbestendig voor het weekend en gewoon weer eens wat anders; een tent gemaakt van golfkarton. Damn freakin’ right!
Inclusief: 2 persoons luchtbed (exclusief slaapzakken)

Festipi (1 persoons) €129

De classic en superfijn als je niet met je eigen tentje wilt rommelen. Deze tipi staat al voor je klaar als je aankomt en is precies genoeg voor jou en je spullen
Inclusief: Slaapmatten, slaapzakken, kussens en vloerkleed

Festipi (2 persoons) €149 (€74,50 pp)

Hetzelfde als de 1 persoons Festipi maar dan…voor twee personen. Romantisch of gezellig, dat beslissen jij en of de aanschaf van rozenblaadjes al je gedachten gepasseerd heeft.
Inclusief: Slaapmatten, slaapzakken, kussens en vloerkleed

Festihut (4 persoons) €380 (€95 pp)

Dit blokhutje is robuust, weersbestendig, en een echte festivalklassieker. Overdag gooi je gewoon het luik open en heb je je eigen afdak voor schaduw, ‘s nachts heerlijk warm en comfortabel.
Inclusief: Stapelbedden en inrichting (Tafel, stoeltjes, hangkasten, vloerkleed en looplantaarn)

Festihut (6 persoons) €420 (€70 pp)

Same thing, alleen dan met twee vrienden extra er bij.
Inclusief: Stapelbedden en inrichting (Tafel, stoeltjes, hangkasten, vloerkleed en looplantaarn)

Legertent (10 persoons) €350 (€35 pp)

Een grote legertent voor jou en je vriendengroep. Feest gegarandeerd! Het is één grote tent, dus er zijn geen aparte compartimenten of iets dergelijks (niets wat een grote doek die je zelf meeneement niet kan oplossen, overigens)
Inclusief: Veldbedden (exclusief slaapzakken)

Legertent (20 persoons) €600 (€30 pp)

Het lijkt een hoop knaken, maar €30 pp is natuurlijk geen geld. En jij met 19 vrienden op een paar vierkante meter? Wij zouden het wel weten…
Inclusief: Veldbedden (exclusief slaapzakken)